Прес-центр28 грудня 2023, 09:12

Пожежно-рятувальний загін Луганщини отримав новий автомобіль від Сватівської громади

 

«Невпинно та ефективно працюємо над зміцненням силових відомств області. На плечі співробітників ДСНС покладено відповідальну місію захисту життів наших людей, оперативного реагування на виклики війни», – підкреслив голова Луганської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Автомобільний парк 5-го державного пожежно-рятувального загону, який входить до складу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області, поповнився новим спеціалізованим автомобілем.

За кошти субвенції з місцевого бюджету Сватівської міської військової адміністрації було придбано RENAULT DUSTER (Дизель). Цей автомобіль призначений для забезпечення належного рівня допомоги цивільному населенню в умовах воєнного часу.

Наразі новий автомобіль буде використовуватися для підтримки пожежно-рятувальних операцій в місті Харків, де сватівські бійці ДСНС щодня ризикують своїми життями, боронячи та допомагаючи людям в надзвичайних ситуаціях.

Після деокупації Сватівщини планується використовувати цей автомобіль на місцевому рівні для покращення рівня безпеки та надання ефективної допомоги громаді.