Прес-центр25 березня 2019, 08:03

Привітання голови Новоайдарської районної державної адміністрації та голови районної ради з нагоди Дня Служби безпеки України

   Шановні працівники Служби безпеки України!

   Новоайдарська районна державна адміністрація та Новоайдарська районна рада вітають вас з професійним святом – Днем  Служби безпеки України!

   Служба безпеки є державним правоохоронним органом особливого призначення. Вона стоїть на сторожі законних інтересів держави та прав громадян, захищаючи від злочинних посягань на суверенітет країни, конституційний лад, територіальну цілісність України, її економічний, науково-технічний та оборонний потенціал. Органи Служби безпеки України виступають ефективним інструментом викриття й попередження злочинів проти життя, честі та гідності людей, боротьби з корупцією та організованою злочинністю.

   Високим професіоналізмом, працездатністю, мужністю і відвагою ви заслужили визнання і повагу.

   Високо цінуєио ваше вірне служіння рідному народові, активний і послідовний внесок у справу утвердження авторитету Закону.

   З нагоди професійного свята бажаємо всім працівникам та ветеранам Служби безпеки України міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях, миру і злагоди, нових професійних досягнень і звершень. Нехай щодня ваше життя буде щасливим і радісним, а в сім'ях панують тепло і затишок. Невичерпної енергії вам, сил та наснаги.   

 

   Зі святом вас!

 

   Голова районної                                                                  Голова                                        

   державної адміністрації                                                     районної ради

   В.В. Сергієнко                                                                   В.В. Макогон