Прес-центр12 жовтня 2018, 08:10

Привітання голови Новоайдарської районної державної адміністрації та голови районної ради з професійним святом Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби

Шановні працівники санітарно-епідеміологічної служби!

   Новоайдарська районна державна адміністрація та районна рада від усього серця вітають вас з нагоди професійного свята - Дня працівників Державної санітарно-епідеміологічної служби!

   Серед багатьох проблем, що вирішуються сьогодні в країні, однією з найважливіших є збереження здоров’я людей та забезпечення належних санітарно-епідемічних умов як у виробничій, так і побутовій сферах. Важлива роль у цих питаннях відведена саме вашій службі, від працівників якої залежить стан здоров’я кожного громадянина України. 

   Впевнені, що ваша фахова компетентність, життєва енергія, відданість своїй справі і надалі будуть запорукою санітарної безпеки району, основою для успішного виконання завдань на благо нашої держави.

   З нагоди свята бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та благополуччя. Нехай вам завжди посміхається доля, життя дарує спокій і добробут, а робота приносить радість та задоволення.

 

Голова районної                                                 Голова                                        

державної адміністрації                                    районної ради

В.В. Сергієнко                                                     В.В. Макогон