Прес-центр18 жовтня 2018, 09:10

Привітання керівництва району з нагоди Дня працівників харчової промисловості

Шановні працівники харчової промисловості!

 

   Від імені Новоайдарської районної  державної адміністрації та районної ради прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників харчової промисловості!

   Харчова промисловість - одна з основних галузей економіки, а ви, її працівники, виконуєте важливу місію - забезпечуєте населення продуктами харчування, піклуєтесь про стан здоров'я і добробут громадян.
   Ваша невтомна та наполеглива праця є вагомим внеском у піднесення економіки району. Завдяки вашому високому професіоналізму, відповідальності та творчому пошуку задовольняються потреби людей у високоякісних та доступних продуктах харчування.
   Впевнені, що уміле поєднання найновіших технологій і передового досвіду з добрими українськими традиціями значно розширить асортимент, забезпечить високу конкурентоспроможність місцевого продукту та сприятиме підвищенню добробуту кожної людини.
   Щиро зичимо усім вам успіхів у вашій нелегкій праці, добробуту, благополуччя, міцного здоров'я, оптимізму, невичерпної енергії та нових виробничих здобутків!Нехай ваша невтомна праця буде плідною. Нехай здійснюються усі плани, задуми, сподівання на благо України та нашого рідного краю.

   Зі святом вас!

Голова районної                                                 Голова                                        

державної адміністрації                                    районної ради

В.В. Сергієнко                                                     В.В. Макогон