Прес-центр8 березня 2024, 10:03

Привітання начальника Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора з Міжнародним жіночим днем

Любі жінки Луганщини! Дорогі матусі, сестри та донечки!

Ви наповнюєте наше життя надією, коханням і мудрістю. Ваша сила, милосердя та наполегливість роблять цей світ кращим, а нас, чоловіків, – сильнішими! 

Незалежно від того, яка на календарі дата – 8 березня, чи будь-яка інша – ми цінуємо вас безмежно та пишаємося вашими досягненнями у політиці, вихованні прийдешніх поколінь, підтримці та розвитку культури і мистецтва.

Ви – воїни, які захищають нашу свободу та безпеку, бізнес-лідери, що ведуть світ до нових вершин, ви – справжні маги, які здатні змінювати світ своїми діями, словами та прикладом.

Нехай Міжнародний жіночий день завжди буде святом визнання вашої непересічної сили і краси. Та нагадує, що ви здатні на неймовірні речі, а ваш потенціал – неосяжний. 

Бажаю вам, дорогі жінки, бути безмежними у своїх мріях, мужніми у зусиллях та щасливими у серці. 

Кожен ваш крок нехай буде спрямований до нових висот. Життєві перемоги укріплюють внутрішню силу. А кожен день вашого життя буде сповнений коханням, радістю та турботою найрідніших людей.

Ніколи не забувайте, що цей світ не може існувати без вашої краси, ніжності та доброти. Вірте у себе, адже ви заслуговуєте на все найкраще!

Слава Україні! 

Начальник Луганської обласної
військової адміністрації                         
Артем ЛИСОГОР

Відео за посиланням: https://youtu.be/rnFzRn27n3g?si=mfyofjN0LQsL3d28