Прес-центр2 cічня 2018, 17:01

Робоча нарада у райдержадміністрації

2 січня 2018 року голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко разом із заступниками – Олегом Юрченком та Тетяною Новиковою провели робочу нараду  з начальником Новоайдарського районного відділу Державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції в Луганської області Оленою Базакуц та начальником управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ольгою Селіною.

У ході зустрічі було обговорено стан сплати аліментів та особливості роботи державної виконавчої служби у Новоайдарському районі Луганської області на території прифронтової зони та лінії розмежування. Так у Новоайдарському районі 514 осіб за виконавчим листом повинні сплачувати аліменти, з них 216 осіб мають постійне місце роботи і сплачують аліменти шляхом відрахувань із заробітної плати через бухгалтерію. 284 особи не мають постійного місця роботи і сплачують аліменти не регулярно і в мінімальному розмірі. Ухиляються від сплати аліментів у повному обсязі 14 осіб.

За результатами робочої зустрічі було вирішено звернутися до вищих органів влади з проханням спростити процедуру отримання дублікату виконавчого листа щодо стягування аліментів для осіб, у яких оригінал виконавчого документа залишився на тимчасово непідконтрольній території України.