Прес-центр16 квітня 2021, 15:04

Шановні земляки!

      Прийміть вітання з чудовим і дуже важливим святом весни – Днем довкілля! Третьої суботи квітня в нашій країні проводяться заходи, які надають можливість кожному допомогти у справі збереження природи. Це може бути висадження дерев, очищення водних джерел, прибирання сміття – необтяжливі дії для поліпшення загальної екологічної ситуації, які згуртовують людей різних професій та поколінь, демонструють любов до рідної землі.

     Природа і суспільство – частина єдиної системи, які повинні гармонійно співіснувати. І всі ми маємо усвідомити, що велика і відповідальна справа охорони навколишнього середовища – це справа не тільки екологів, а наша спільна турбота. Переконанні, що нам під силу зробити все, щоб неповторні краєвиди району тішили око і зігрівали душу, щоб і наші нащадки могли пишатися своєю землею, насолоджуватись красою рідного краю.

      Від щирого серця зичимо всім вам міцного здоров’я, добробуту і великих успіхів у нелегкій праці зі збереження та оздоровлення довкілля. Щиро вдячні усім небайдужим, хто в цей весняний день знайшов час, сили, можливість зробити щось для довкілля, тим самим зробивши всій внесок у щасливе та безпечне майбутнє.

 

Голова райдержадміністрації                           Голова районної ради

Тетяна НОВИКОВА                                          Олена КОРОБКА