Прес-центр16 березня 2021, 08:03

Соціально-профілактична робота

Відділенням з надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді «Новоайдарського ЦНСП» спільно з Новоайдарським відділом Бюро вторинної правової допомоги та мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги УФГЗ продовжується соціально-профілактична робота, соціальне інспектування сімей, перевірка цільового використання коштів державної допомоги при народжені дитини на території Новоайдарської територіальної громади.

22 лютого в ДЕНЕЖНИКІВСЬКІЙ та ШТРОМІВСЬКІЙ школах, з учнями 5-7 класів, психологом МБ УФГЗ Інною ГРЕЧИШКІНОЮ та дільничним офіцером поліції Богданом РОМАНЮКОМ проведено захід з елементами тренінгу щодо прав та обов’язків дітей «Я і незнайомець», обговорені й розглянуті питання про небезпеку наслідків необережного користування мережею Інтернет.

З учнями 8-11 класів, фахівцем із соціальної роботи відділення Юлією КОВТУНЕНКО проведено захід з елементами тренінгу щодо попередження соціально небезпечних хвороб, у т.ч. ВІЛ/СНІДу, інфекції що передаються статевим шляхом, розглянуті питання про дотримання умов карантину, а також відповідальність за правопорушення.

Здійснено соціальне інспектування трьох сімей, в яких виховується 6 дітей.

25 лютого в ДМИТРІВСЬКІЙ ЗОШ з учнями 1-7 класів, психологом відділення Ельвірою ШКУРКІНОЮ та керівником мобільної бригади соціально-психологічної допомоги УФГЗ Ігорем НЕКРАСОВИМ проведено захід з елементами тренінгу щодо прав та обов’язків дітей, «Я і незнайомець», питання здорового способу життя та дотримання умов карантину.

З учнями 8-11 класів, фахівцем із соціальної роботи відділення Юлією КОВТУНЕНКО та начальником Новоайдарського відділу Бюро вторинної правової допомоги Тетяною МІНАКОВОЮ проведено захід з елементами тренінгу щодо попередження соціально небезпечних хвороб, у т.ч. ВІЛ/СНІДу, інфекції, що передаються статевим шляхом; розглянуті питання про види правопорушень, наслідки та відповідальність за вчинення правопорушень, про дотримання умов карантину.

Здійснено соціальне інспектування трьох сімей, в яких виховується 9 дітей. Перевірено цільове використання коштів при народження дитини в 1 сім’ї.

За сприянням Луганського обласного центру соціальних служб та завдяки фінансуванню МБФ «Руки друзів», «Новоайдарським ЦНСП» надано натуральну допомогу, у вигляді гігієнічних засобів, сім’ям, в яких проведено соціальне інспектування.

Якщо Ви опинились в складних життєвих обставинах, не залишайтесь на одинці зі своєю проблемою, звертайтесь за допомогою до відділення з надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді «Новоайдарського ЦНСП».

смт Новоайдар, вул. Банківська, 31, II поверх,

тел. (06445) 9-23-77

За інформацією Новоайдарського ЦНСП