Прес-центр19 лютого 2018, 11:02

Третя річниця утворення 58 ОМПБр

16 лютого 2018 року у селищі Новоайдар відбулась знаменна подія – третя річниця утворення 58 ОМПБр. Привітати військовий підрозділ з’їхалися волонтери та друзі з усієї України. Серед запрошених гостей було керівництво Збройних сил України, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко, голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко, голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон та депутати Новоайдарської районної ради.

Під час офіційної частини військове керівництво нагородило кращих військовослужбовців за гідну службу та взірцеве виконання своїх службових обов’язків.

Дуже приємною частиною нагородження стало привітання військовослужбовців, що служать у підрозділі від моменту його створення та сімей, що утворилися з особового складу, а їх у частини аж 4.

Святкова програма, підготовлена військовослужбовцями, прийшлася до душі не лише особовому складу, а й просто жителям та гостям селища Новоайдар, що завітали до районного Будинку культури. Виступи військового оркестру та подарунки всім бажаючим, назавжди збережуть пам'ять про свято в душах гостей.