Прес-центр3 cічня 2024, 09:01

У колонії в Суходольську окупанти хочуть влаштувати катівню, значна частина Рубіжного залишається без води, у Невському зафіксовано чотири вибухи

«Наші звільнені села майже щодня перебувають під вогнем ворога. Так, у Невському учора пролунали одразу чотири вибухи – загарбники влучили по раніше зруйнованим об’єктам. Нових пошкоджень наразі не зафіксовано. Як і попередньої доби, росіяни активно застосовували дрони-камікадзе, а також тричі вдарили з авіації – по Білогорівці та Серебрянському лісу», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Колонію в окупованому Суходольську, звідки вербують до підрозділів «шторм зет», загарбники планують перетворити на катівню. Тих, кого не вдалося відправити на «м’ясні штурми», переводять до виправних закладів на території рф, де з новачками проводять так звані «виховні роботи».

Завдання зверху – якомога швидше вивільнити територію колонії. В кого є гроші – купує собі волю, як то було при наборі до «вагнерівців». Місцеві жителі вже зараз збентежені погіршенням криміногенної ситуації в населеному пункті і навколо.

Більш буденні справи в Рубіжному. Значна частина містян з весни 2022 року чекає на централізоване водопостачання. Воно є там, де під час штурмів росіян залишилася неушкодженою система. Зруйновані та серйозно пошкоджені ділянки водогонів, зокрема у віддалених районах міста, окупаційна влада не ремонтувала.