Прес-центр5 квітня 2024, 09:04

У Луганську нестача маршруток, водії на фронті – скоротили кількість пільговиків, антитерористичні заходи в Рубіжному розпочали в дитсадках, ворог атакує Білогорівський напрямок

«Протягом доби противник штурмував в районі Верхньокам’янки та Білогорівки. По останній завдав авіаційного удару. Під приціл російської артилерії потрапило Невське, південніше якого, поблизу Тернів, окупанти теж намагаються протиснути нашу оборону – хлопці тримають рубежі», – наголосив очільник Луганщини Артем Лисогор.

У деокупованій Новолюбівці задокументовані чергові військові злочини загарбників стосовно двох зруйнованих цьогоріч домогосподарств.

Через посилення мобілізаційних заходів у Луганську водії громадського транспорту відмовляються виходити на роботу. Із 240 автобусів, що мають курсувати за планом, на міських та приміських маршрутах задіяно вдвічі менше.

Аби знизити рівень невдоволення містян нестачею рейсів, вирішили скоротити перевезення пільговиків. Наступні непопулярні кроки, коли водіїв не вийде ще більше, поки не анонсують.

У так званій «лнр» ще не встигли офіційно перевести навчальні заклади до безпосереднього підпорядкування «міністерству просвещения», але російські програми пропаганди усі отримують вчасно.

Згідно з однією з них, у Рубіжному провели захід з вихованцями ясел-садочку на тему тероризму. Діти нічого не зрозуміли, але слухали.