Прес-центр21 вересня 2017, 14:09

У Новоайдарському районі голова районної ради достроково припинив повноваження

21 вересня 2017 року у великій залі Новоайдарської районної  державної адміністрації відбулась тринадцята позачергова сесія Новоайдарської районної ради сьомого скликання. На захід були запрошені голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко, разом із заступником Тетяною Новиковою, керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів райдержадміністрації.

На порядку денному було три питання: «Про дострокове припинення повноважень та звільнення з займаної посади голови Новоайдарської районної ради Германа Звєрєва», «Про дострокове припинення та звільнення з займаної посади заступника голови Новоайдарської районної ради Олександра Перова» та «Про придбання у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Новоайдарського району Луганської області нежитлового приміщення».

Через вище приведені питання порядку денного, сесію провів заступник голови районної ради на громадських засадах Борис Зеленський. Перед початком голосування, голова Новоайдарської районної ради Герман Звєрєв, подав заяву про звільнення, на розгляд депутатського корпусу. За результатами голосування голову Новоайдарської районної ради Германа Звєрєва було звільнено з посади(за – 20, проти – 1, утримався – 8).

У питанні припинення повноважень та звільнення з займаної посади заступника голови Новоайдарської районної ради Олександра Перова, було проведено таємне голосування, за результатами якого, заступник голови Олександр Перов отримав підтримку депутатів, та залишився на займаній ним посаді.

По третьому питанню доповідав голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко. За результатами голосування, рішення було прийнято позитивно.