Прес-центр29 лютого 2024, 09:02

У Рубіжному в черзі до паспортного столу померла жінка, на відданих російським інвесторам за безцінь шахтах «лнр» збираються вирізати обладнання, продукти та хліб доставлені до Невського та Новолюбівки

«Авіаційний вплив посилив ворог по всій ділянці фронту. Із бомбардувальників завдані удари по Новоєгорівці, Макіївці, Білогорівці. З мінометів та артилерії – по Невському і Білогорівці. В районі останньої росіяни знов намагалися досягти успіху, але були спинені Силами оборони, – зауважив Артем Лисогор, начальник обласної військової адміністрації. – До сіл, де ще залишаються цивільні, вчора доставили продуктові набори та хліб. Їх роздано в Новолюбівці та Невському».

Долю вугледобувних підприємств, які окупаційна влада Луганщини віддає за безцінь і без торгів, вирішують виключно інвестори з рф.

Зокрема, на шахті «Білоріченська» і однойменній збагачувальній фабриці росіяни збираються демонтувати обладнання. Розробка лав їм не потрібна.

Аби стати власником талону на прийом до державної установи в окупованому Рубіжному необхідно займати чергу з вечора. Тоді, ймовірно, вільне місце знайдеться.

Місцеві колаборанти знають про проблему, але збільшувати кількість місць прийму не збираються.

На жаль, багатогодинне очікування має негативні наслідки. Днями у черзі до паспортного столу померла жінка середніх років.