Прес-центр19 лютого 2021, 12:02

Увага! На Луганщині діють шахраї!

Незважаючи на всі застереження про те, що орудують шахраї, 71-річна мешканка смт. Новоайдар стала жертвою шахрайської схеми «ваш родич у біді». За «не притягнення» її доньки до кримінальної відповідальності жінка перевела зловмисникам 28 тисяч гривень.

Так, вчора до поліції надійшла заява пенсіонерки про те, що їй зателефонував невідомий чоловік, який назвався працівником поліції та запевнив, що її донька спричинила тілесні ушкодження дитині. Аби врегулювати конфлікт терміново потрібні гроші. Не замислюючись, пенсіонерка перерахувала гроші на різні рахунки, реквізити яких надав аферист. Після чого дізналась, що з її донькою ніяких подібних ситуацій не відбувалось.

Поліція звертається до громадян з проханням бути пильними та в жодному разі НЕ ПЕРЕРАХОВУВАТИ КОШТИ НА ВИМОГУ НЕВІДОМИХ ОСІБ.! Поінформуйте своїх батьків, рідних та близьких, що в разі отримання такої інформації по телефону або від незнайомої людини, негайно треба зателефонувати родичам, щоб перевірити «неприємну» звістку, і обов’язково повідомити про цей випадок до поліції за номером «102».

За інформацією Щастинського Відділу Поліції