Прес-центр13 березня 2024, 12:03

В Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Сумській області у співпраці з ГО «Дівчата» на минулому тижні було організовано низку тренінгів, лекцію та майстер клас до яких долучилися наші ВПО

В Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Сумській області у співпраці з ГО «Дівчата» на минулому тижні було організовано низку тренінгів, лекцію та майстер клас до яких долучилися наші ВПО.

Провели:

ОНЛАЙН -ЗУСТРІЧ з косметологинею, нутріціологинею «Життєвий тонус та бадьорість - які фактори впливають?»Лекторка - Юлія Аношенко, лікарка-косметологиня.

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ «Основи фінансової культури»

Практична зустріч для тих, хто прагне налагодити своє фінансове життя, жити без фінансових стресів та боргів, будувати власний добробут. Майстриня - Людмила Ковтун

Також наші ВПО прийняли участь в метафоричній трансформаційній грі «Колесо життя.», яка дозволяє отримати комплексне бачення проблемної ситуації та виявити можливі шляхи її вирішення.

Проводились заняття з англійської мови. Граматика.

Викладач - Олена Матвієнко

Всі тренінги та зустрічі відбуваються в офісі ГО «Дівчата» у теплій, дружній обстановці по буднях з кавою, чаєм та смаколиками на умовах конфінденційності та безкоштовно.

Адреса: вул. Петропавлівська 73а

Телефон: 0635513511, 0503570043

https://www.facebook.com/lectures4girls