Прес-центр11 грудня 2023, 16:12

В Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Сумській області видано гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, сімейних наборів засобів особистої гігієни та засобів побутової хімії від МОМ

За тиждень роботи з 04.12.23-08.12.23 в Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Сумській області видано гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування для 51 ВПО., продовжується видача сімейних наборів засобів особистої гігієни та засобів побутової хімії від МОМ.
05 грудня спеціаліст відділу ЖКГ Троїцької СВА Сватівського району, надавав консультації та роз'яснював порядок подачі заяв про пошкоджене/знищене житло та порядок отримання компенсації, всього консультації отримали 2 ВПО.
Лікарем Сватівського ЦПМСД 08 грудня було надано онлайн консультацій з медичних питань 8 ВПО та видано медичні засоби 7 ВПО.
Представниками БФ «Право на Захист» надано консультацій з юридичних питань – 10 ВПО .
06, 07 та 8 грудня у співпраці з ГО «Дівчата» була проведена серія заходів: «Лекція -зустріч з лікарем гінекологом «Секрети гігієни. Що потрібно знати. Міфи і реальність.»; «Тренінг-танцювальна терапія . Сальса»; Тренінг «Що їсти, щоб не старіти?» Молодість і краса шкіри - чи можливо виглядати краще без косметолога? А також 09 грудня у суботу тренінг кіноклуб "Простір свободи" Жінки вільно висловлюють свої думки та вчаться навичкам аналізу і комунікації.