Прес-центр19 cічня 2024, 09:01

В «лнр» спостерігачами на виборах будуть довірені особи путіна; виплати на дітей там надаватимуть тільки при наявності паспорту рф; до Макіївки, Греківки та Новолюбівки доправили продукти харчування та посуд

«Безпекова складова вчора дозволила виїхати до звільнених сіл та привезти очікувану місцевими жителями допомогу. Роздали усім мешканцям Красноріченської громади тижневий запас хліба. Продукти харчування і набори посуду отримали луганчани в Греківці, Макіївці та Новолюбівці. Вчергове запропонували людям допомогти евакуюватися до безпечних регіонів», - поінформував начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Наші військові за добу відбили вісім штурмів з боку росіян у Серебрянському лісі та в районі Білогорівки. До наземних атак ворог активно залучав авіацію.

По Кармазинівці, Невському та Білогорівці противник поцілив з мінометів та артилерії.

Уведено в дію закон, згідно з яким на території так званої «лнр» виплати материнського капіталу надаватимуть лише громадянам рф. Тобто, майбутнє цієї країни на березневих виборах можна обрати без документів російського зразка, а одержати виплати на майбутнє покоління тільки з ними.

Починаючи із 2022 року окупанти роздали понад 23 тисячі відповідних сертифікатів. Водночас обміняти їх на гроші доволі непросто. За ці роки лише одна родина з «лнр» змогла спрямувати ці кошти на поліпшення житлових умов.

У якості громадських спостерігачів під час неволевиявлення, що відбудеться вже за два місяці, в «лнр» візьмуть участь довірені особи путіна.

Вони ж проводитимуть і передвиборчу агітацію по всій окупованій Луганщині, застосовуючи напрацьовану схему під час збору підписів за свого кандидата.