Прес-центр6 березня 2024, 09:03

В «лнр» змушують звітувати про голосування усіх членів родин бюджетників, практика учнів ліцею з Луганська полягатиме в «охороні порядку» на виборах, у деокупованій Макіївці росіяни зруйнували ще один будинок

«Вогонь по звільнених селах на навколо них ворог не припиняє ані на день. Після нещодавнього артилерійського обстрілу Макіївки маємо ще один зруйнований будинок. На щастя, обійшлося без постраждалих. Нагадаю, що в цьому населеному пункті ще залишаються люди – їх щоразу вмовляють виїхати і допоможуть із цим у разі погодження», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

В районі Новоєгорівки росіяни активно залучали авіацію – по селу завдано удар. 

З артилерії та мінометів обстріляна Білогорівка.

Не тільки співробітники так званих державних установ «лнр» мають обов’язково віддати голоси на перевиборах путіна. Їхні керівники, нагадаємо, отримали відповідні плани явки.

З’явитися на виборчих дільницях мають й усі члени родин бюджетників. Ті, хто має право голосу – віддати його, всі інші – сфотографуватися і долучитися до флешмобу, опублікувавши світлини у соцмережах.

Слідкуватимуть, зокрема і за цим, практиканти. А саме учні Луганського економіко-правового ліцею-інтернату, яких туди відрядять для «охорони громадського порядку». Участь в організації виборів їм зарахують у якості практики.