Прес-центр18 лютого 2020, 11:02

В Новоайдарі відкрито поліцейську станцію

17.02.2020 в смт. Новоайдар відкрито нову, обладнану за сучасними вимогами поліцейську станцію для населення. Якість, зручність, швидкість та прозорість є основними критеріями роботи нового закладу.

Відкриття поліцейської станції – це крок до зміни системи взаємовідносин між громадським суспільством та поліцейськими. На поліцейській станції базуватимуться дільничні офіцери поліції, які обслуговують територію Новоайдарського ради, а це близько 10 000 жителів.

Також у приміщенні станції будуть знаходиться інспектори ювенальної превенції, працівники з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи та сектору реагування патрульної поліції. Це дасть можливість мешканцям отримати кваліфіковану допомогу поліцейських у будь-який час.

Ця урочиста подія стала можлива в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру при фінансовій підтримці урядів Королівства Данії, Швеції, Швейцарської Конфедерації та співфінансуванні Новоайдарської районної ради, Денежниківської сільської ради при впровадженні ініціативи Новоайдарською районною громадською організацією «ТСЖ «Акація».

 

На відкритті були присутні начальник Головного управління Національної поліції в Луганській області полковник поліції Сергій КОЛЕСНИК, який за співпрацю, підтримку та всебічну допомогу в реалізації проєкту громади «Відновлення та зміцнення довіри між місцевими мешканцями та поліцією шляхом облаштування роботи поліцейської станції оголосив подяку: голові Новоайдарської районної ради Віктору МАКОГОНУ, виконуючій обов’язки голови Новоайдарської районної державної адміністрації Тетяні НОВИКОВІЙ, фахівцю з мобілізації громад програми ООН із відновлення та розбудови миру Емілю КОРЕНЄВУ, активному учаснику проєкту Олені КІЗІЛОВІЙ.