Прес-центр4 вересня 2018, 09:09

В загальноосвітніх закладах району відбулися заходи до Дня знань

    1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень. Так у всіх загальноосвітніх закладах Новоайдарського району відбулися свята до Дня знань. В святкових заходах прийняли участь голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко, голова районної ради Віктор Макогон, начальник ГУНП в Луганській області Сергій Колесник, заступник начальника ГУНП в Луганській області Юрій Слухаєнко, керівництво Новоайдарського ВП ГУНП в Луганській області, очільники місцевих рад району, працівники відділу освіти райдержадміністрації, районного методичного кабінету і спонсори навчальних закладів.

   Також до Новоайдарського району в Бахмутівську ЗОШ завітали почесні гості, а саме перший секретарь Посольства Білорусі в Україні Андрій Губкін, заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Ліщик, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк, голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко, голова районної ради Віктор Макогон та депутат Новоайдарської районної ради Ольга Кішкінова. Шановні гості привітали всіх присутніх зі святом. За ініціативи президента Республіки Білорусь було надано гуманітарну допомогу. Так чотири класи Бахмутівської ЗОШ були повністю укомплектовані шкільними меблями. Директор школи подякувала гостям за такі цінні подарунки.

   З нагоди свята бажаємо усім учням та студентам здійснення мрій, досягнення цілей у житті і провести навчальний рік цікаво та плідно, зустріти добрих та надійних друзів.