Прес-центр1 грудня 2022, 14:12

Важлива інфрмація, щодо процедури оцінювання

Шановні колеги! Сьогодні 1 грудня. Це не лише початок календарної зими, а ще й початок періоду для завершення процедури оцінювання результатів службової діяльності державних службовців у 2022 року, та початок цієї процедури у 2023 році.
         У грудні потрібно затвердити висновки щодо оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, стосовно яких визначались результати виконання завдань у 2022 році.

         Також, у грудні визначатимуться завдання і ключові показники результативності, ефективності та якості службової діяльності на 2023 рік.

         Ми обов’яково проведемо традиційний вебінар для надання методичної підтримки та допомоги на першому етапі оцінювання. Адже коректно визначені завдання – це запорука успішних результатів оцінювання.
         

          Про дати проведення вебінарів ми завчасно повідомимо, а поки рекомендуємо вам ознайомитись з актуалізованими матеріалами онлайн-курсу «Визначення завдань і ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців» на навчальній платформі MOODLE (https://moodle.usg.org.ua/course/view.php?id=82).
Тримаймося! Все буде Україна!
#НАДС #НовиниНАДС
Державна служба України ДЕРЖСЛУЖБОВЕЦЬ Гендепартамент з питань управління персоналом на державній службі НАДС Реформа державного управління Держслужба ФОРУМ Група державних службовців Новації на державній службі для СУПів Держслужбовці України Профнавчання держслужбовців Вища школа публічного управління Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу HR-Ліга ГОЛОВНІ ПОДІЇ НА ДЕРЖАВНІЙ СЛУЖБІ