Прес-центр24 cічня 2019, 08:01

Відбулася апаратна нарада

   23 січня 2019 року в великій залі райдержадміністрації відбулася розширена апаратна нарада, в якій прийняли участь голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко, голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники управлінь, організацій, підприємств району та керівники органів місцевого самоврядування.

   На розгляд апаратної наради було винесено ряд питань, а саме:

  1.  Обговорення перспективного Плану розвитку Новоайдарського району на 2019-2021 роки з урахуванням пропозицій. Доповідав голова райдержадміністрації Віктор Сергієнко.
  2. Про нові правила оплати електроенергії з 01 січня 2019 року. Доповідав начальник відділу по роботі з юридичними особами Новоайдарської виробничої дільниці Щастинської районної електричної мережі Олександр Кішкинов.
  3. Про забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа». Доповідав начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Селіхов.
  4. Про запобігання та профілактики грипу та інших респіраторних інфекцій у Новоайдарському районі. Доповідали головний лікар Новоайдарського ЦПМСД Ольга Корж та в.о. головного лікаря Новоайдарського РТМО Дмитро Гречишкін.

   Також під час наради завідувач сектору контролю апарату райдержадміністрації Іван Гоцанюк наголосив щодо своєчасного виконання контрольних документів та розпоряджень голови райдержадміністрації.

   По закінченню наради керівництвом району найважливіші питання було взято на контроль, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.