Прес-центр21 березня 2019, 14:03

Відбулася апаратна нарада

   21 березня 2019 року в великій залі райдержадміністрації відбулася розширена апаратна нарада, в якій прийняли участь голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко, голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники управлінь, організацій, підприємств району та керівники органів місцевого самоврядування.

   На розгляд апаратної наради було винесено ряд питань, а саме:

  1. Подання та оприлюднення декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового контролю за 2018 рік осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.  Доповідав в. о. головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції Іван Гоцанюк.
  2. Звіт начальника поліції Новоайдарського району перед населенням за підсумками 2018 року. Доповідав начальник Новоайдарського ВП ГУНП в Луганській області.
  3. Про підсумки проведення районного та обласного етапів учнівських олімпіад. Доповідав завідувач районного методичного кабінету Олексій Леонов.
  4. Про стан дотримання в районі закону України «Про ветеринарну медицину». Доповідала начальник Новоайдарського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Нінель Якимчук.
  5. Про стан роботи із забезпечення впорядкування та збереження архівних документів та здійснення контролю за наявністю, станом і руху документів Національного архівного фонду в установах і організаціях району. Доповідала начальник архівного відділу райдержадміністрація Олена Піддубна.

    Також під час наради піднімались питання щодо призову до лав Збройних Сил України навесні 2019 року, оформлення «теплих кредитів» в Ощадбанку, підписання медичних декларацій з лікарями та підготовка до виборів Президента України на території району.

   По закінченню наради керівництвом району найважливіші питання було взято на контроль, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання