Прес-центр29 травня 2019, 16:05

Відбулася апаратна нарада

   29 травня 2019 року в великій залі райдержадміністрації відбулася розширена апаратна нарада під керівництвом голови Новоайдарської райдержадміністрації Віктора Сергієнка та голови Новоайдарської районної ради Віктора Макогона. В засіданні брали участь начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники управлінь, організацій, підприємств району та керівники органів місцевого самоврядування.

   На розгляд апаратної наради було винесено ряд питань, а саме:

  1. Підсумки сівби ранніх ярових культур, підживлення озимих культур та хід сівби пізніх зернових та технічних культур в агроформуваннях та фермерських господарствах району. Доповідав начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Віктор Суворов.
  2. Оздоровлення та відпочинок пільгової категорії дітей Новоайдарського району в літку 2019 року. Доповідала начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ольга Селіна.
  3. Підготовка та проведення районного туру Всеукраїнської дитячо- юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в Новоайдарському районі в 2019 році. Доповідав начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Селіхов.

   Також під час наради до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Віктор Сергієнко: «В суботу, 1 червня відзначається  Міжнародній День захисту дітей, тож давайте всі разом зберемося разом з дітками на площі та подаруємо нашим малятам незабутнє свято!!!»

   По закінченню наради керівництвом району найважливіші питання було взято на контроль, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.