Прес-центр26 жовтня 2018, 08:10

Відбулася нарада керівників закладів освіти району

   24 жовтня 2018 року у великій залі Новоайдарської райдержадміністрації відбулася нарада керівників закладів освіти району.

    В заході прийняли участь заступник голови Новоайдарської райдержадміністрації Тетяна Новикова, начальник Новоайдарського районного управління держпродспоживслужби Нінель Якимчук, начальник відділу активної підтримки безробітних Новоайдарського центру зайнятості Руслана Черкасова, оператори ринку харчових продуктів, керівники закладів освіти, працівники відділу освіти та районного методичного кабінету.
На нараді обговорювались питання, які стосувались контролю за організацією харчування дітей, ведення супровідної документації, санітарно-гігієнічних вимог до утримання приміщень та обладнання, профілактики харчових отруєнь та інфекційних захворювань, забезпеченню підручниками у 2018 – 2019 навчальному році, замовленню документів про освіту для випускників 2019 року, підсумків ЗНО у 2018 році, профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю та інші питання.

   Також в заключній частині виступила заступник голови Новоайдарської райдержадміністрації Тетяна Новикова, яка наголосила на важливості виховної роботи в закладах освіти, а саме морального виховання підростаючого покоління, нагадала про необхідність проведення батьківських зборів перед осінніми канікулами. По закінченню наради найважливіші питання було взято на контроль, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.