Прес-центр15 листопада 2019, 15:11

Вітаємо з Днем працівників сільського господарства

 

Шановні працівники сільського господарства!

 

Новоайдарська районна державна адміністрація та районна рада від щирого серця вітають вас із професійним святом – Днем працівника сільського господарства.

Споконвічно напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Аграрний сектор економіки є базовим у нашому районі, в якому працюють дбайливі господарі.

День працівників сільського господарства - це свято людей праці, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не тільки професію, але й людську долю.

Дозвольте від щирого серця подякувати вам -  хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва району, за те, що ви зберегли і примножили традиції українського села, за самовіддану працю, щедрість душі, теплоту сердець, любов до свого рідного краю, до своєї землі.

Бажаємо вам доброго здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди і радості у ваших родинах, благодатної ниви і щедрих врожаїв в ім’я процвітання держави  та піднесення добробуту всього українського народу!

 

 

 

В. о. голови районної                                           Голова                                        

державної адміністрації                                        районної ради

Тетяна НОВИКОВА                                               Віктор МАКОГОН