Прес-центр5 грудня 2019, 09:12

Вітаємо з Міжнародним днем волонтера

   Шановні волонтери!

   5 грудня світ відзначає Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди Новоайдарська районна державна адміністрація та районна рада сердечно вітають усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня зміцнює нашу державу. Цей день є святом кожного, хто долучився до спільної справи.

   Сьогодні волонтерство тісно увійшло в наше повсякденне життя і є важливою складовою громадянського суспільства. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду.

   В умовах, коли на нашу землю прийшла війна, волонтери не лише збирають кошти, купують амуніцію і все необхідне, а й, не зважаючи на смертельну небезпеку, доставляють все необхідне нашим військовослужбовцям на передову.

   Жителі нашого району не залишаються осторонь проблем держави: це прості люди, учні, підприємці, працівники та пенсіонери. Певні – кожен мешканець району вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету – допомогу нашим бійцям.

   Прийміть щиру подяку за чуйність і незламну віру у свій народ, за бажання допомагати усім, хто опинився в скрутних обставинах.

   Нехай кожен добрий вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, а люди – віддячують вам добром і повагою. Бажаємо, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру! Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!

 

 

   В. о. голови районної                                           Голова                                        

   державної адміністрації                                        районної ради

   Тетяна НОВИКОВА                                               Віктор МАКОГОН