Прес-центр20 жовтня 2017, 08:10

Виїзна колегія Пенсійного Фонду в Новоайдарі

19 жовтня 2017 року у великій залі Новоайдарської районної державної адміністрації відбулась виїзна колегія при начальнику головного управління Пенсійного фонду в Луганській області Ользі Шаруновій. У роботі колегії брали участь директор Департаменту соціального захисту населення Елеонора Поліщук, голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко, виконуючий обов’язки голови Новоайдарської районної ради Олександр Перов, керівники підпорядкованих територіальних управлінь області.

Захід розпочали з виступу голови Новоайдарської районної державної адміністрації Віктора Сергієнко, який подякував організаторам за те, що в період початку роботи Пенсійної реформи, місцем для проведення такого заходу обрано Новоайдар.

Ольга Шарунова нагородила подяками головного управління Пенсійного фонду в Луганській області керівників підприємств КСП «Олексіївське» та КСП ім. Дзержинського, які за попередні 9 місяців звітного періоду, перерахували до Пенсійного фонду більше 1,2 мільйона гривень кожен.

Основними ж питаннями порядку денного стали підведення підсумків роботи головного та підпорядкованих управлінь області за 9 місяців.

Олена Коробка начальник Старобільського об’єднаного територіального управління у своєму виступі зазначила важливість та перші надбання роботи громадської приймальні Новоайдарського відділу обслуговування громадян Старобільського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України в Луганській області, що функціонує на території міста Щастя. За чотири місяці роботи надано вже 1133 консультаційних послуги населенню.