Прес-центр17 вересня 2019, 09:09

XIІІ районні літні сільські спортивні ігри серед збірних команд міста Щастя, селищної та сільських рад району «Новоайдарщина - 2019»

   14 вересня 2019 року селище Новоайдар гостинно приймало на  стадіоні «Колос» збірні команди-учасниці традиційних літніх сільських спортивних ігор серед збірних команд міста Щастя, селищної та сільських рад «Новоайдарщина-2019», присвячені Дню фізичної культури та спорту.

   Спортивна Новоайдарщина об’єднує 27 колективів фізичної культури сільських підприємств та організацій. В розпорядженні спортсменів-фізкультурників знаходиться 2 стадіони, 16 футбольних полів, волейбольні та баскетбольні майданчики, спортивні зали та зали с тренажерним обладнанням. Щорічно в Новоайдарському районі проводиться понад 100 різнопланових чемпіонатів, кубків, турнірів. Активно впроваджуються в життя заходи Програми розвитку фізичної культури і спорту, що позитивно впливає на залучення населення району до занять спортом, та є  добрим прикладом для спортсменів-початківців, які приймають естафету з рук майстрів.

   Позмагатися в силі, спритності, винахідливості і просто відпочити зібралось 7 команд району, а саме: команда Новоайдарської селищної ради, команда міста Щастя, команда Райгородської  сільської ради, команда Денежніківської сільської ради, команда Дмитрівської сільської ради, команда Гречишкінської сільської ради та команда Олексіївської сільської ради.

   Урочисті змагання почалися з офіційної частини. Виконуюча обов’язки   голови Новоайдарської районної державної адміністрації Тетяна  Новикова та голова районної ради Віктор Макогон звернулися до всіх присутніх з вітальним словом. Гарний настрій та підтримати олімпійський дух спортсменам та вболівальникам подарували виступи Юлії Крохмальової та дитячого колективу «Феєрверк».

  Після напруженої боротьби призові місця розподілилися таким чином: І місце посіла команда Новоайдарської селищної ради,  ІІ місце – команда міста Щастя, а ІІІ місце – команда Райгородської  сільської ради.

  Переможців було відзначено нагородами та цінними подарунками.

   Вітаємо переможців та призерів змагань.