Прес-центр11 грудня 2023, 09:12

Ялинку поблизу лінії фронту прикрасять іграшки, створені маленькими луганчанами. Артем Лисогор запросив долучитися дітей-переселенців

 

Святий Миколай виконав доручення маленьких луганчан: передав Захисникам Луганщини їхні малюнки та передсвяткові побажання.

Але новорічну ялинку, встановлену на адмінмежі області, йому довелося прикрашати цукерками та шипшиною.

«Тож, мої маленькі друзі, давайте разом вберемо ялинку, яка зустрічає наших воїнів, що ідуть на фронт, – запропонував очільник Луганщини Артем Лисогор. – Зробіть новорічні іграшки власноруч та до 15 грудня принесіть їх до гуманітарного хабу у вашому місті разом із «візитівкою»: на листівці зазначте ваше ім’я та прізвище, вік і населений пункт, в якому мешкала до війни ваша родина».

На попередньому етапі кожна громада Луганщини обере по декілька найкращих іграшок. Кожну таку саморобку ми сфотографуємо, а світлини розмістимо на ТГ-каналі (t.me/luhanskaVTSA) та ФБ-сторінках облдержадміністрації (https://www.facebook.com/odalug) та голови ОДА (https://www.facebook.com/LysohorArtem).

Власник новорічної іграшки, яка набере найбільшу кількість вподобайок, отримає приз від Артема Лисогора.

Найкращі іграшки прикрасять ялинку біля дорожнього знаку «Луганська область», решта – лісові красуні у гуманітарних хабах по усій Україні.

https://youtu.be/HTAxEZs1i_k