Прес-центр30 листопада 2022, 14:11

З 30 листопада 2022 року розпочась видача наборів продуктів харчування внутрішньо переміщеним особам з Луганської області в м.Кропивницький

До Координаційного центру допомоги ВПО з Луганської області надійшла гуманітарна допомога від Луганської обласної військової адміністрації у вигляді набрів продуктів харчування. Щиро дякуємо за допомогу у розвантаженні гуманітарного вантажу працівникам Департаменту соціального захисту населення та Департаменту з питань цивільного захисту і територіальної оборони Луганської ОДА, працівникам органів прокуратури Луганської області, працівникам Кропивницької РДА-РВА.
З 30 листопада 2022 року розпочнеться видача наборів продуктів харчування внутрішньо переміщеним особам з Луганської області. З метою безпеки та ефективної організації видачі гуманітарних наборів кожній ВПО, яка заповнила гугл-форму на отримання гуманітарної допомоги в хабі https://forms.gle/vGGhsLE3TZhP5dxi7 , буде призначено дату та час отримання гуманітарної допомоги, який буде повідомлено телефоном. Для отримання гуманітарного набору переміщеним з Луганської області особам при собі мати оригінали документів - паспорт, код та довідку ВПО.
Шановні внутрішньо переміщені особи з Луганської області в Кіровогрдській області, чекайте на телефонний дзвінок!