Прес-центр12 квітня 2024, 10:04

Звільнену Макіївку ворог обстріляв з «Градів», співробітників в’язниць в «лнр» росіяни відправляють на фронт, на окупованій Луганщині облаштують шість сміттєзвалищ і завозитимуть сміття з рф

Будівельні матеріали для відновлення будинків та тижневий запас хліба отримали жителі Макіївки та Греківки 11 квітня. 

Мешканці Макіївки та поліцейські, що виконували доставку, потрапили під ворожий вогонь. 

«Обстріл Макіївки реактивною артилерією загарбники здійснили вчора зранку, коли місцевому населенню допомагали луганські поліцейські. На щастя, постраждалих серед селян немає. Поліцейські отримали першу медичну допомогу», - поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Він зазначив, що крім цього, по Макіївці та Невському росіяни вдарили з мінометів та ствольної артилерії. У напрямку Невського спрямували 20 безпілотників.

Авіаційних ударів завдано по Твердохлібовому та Білогорівці.
На останній ворог зосередив й штурмові зусилля.

Співробітників в’язниць на окупованій Луганщині росіяни будуть примусово залучати до бойових дій. Відповідний законопроєкт вже знаходиться на розгляді. Передбачено і укладання короткострокових контрактів для роботи в «особливих умовах» без особистої згоди. Також буде підвищений граничний вік перебування на службі.

Ворог котре анонсує облаштування шести сміттєзвалищ у так званій «лнр». Зокрема, у Луганську, Сєвєродонецьку, Антрациті, Білокуракиному, Сорокиному та Первомайську. Звозити сміття туди планують не лише із захоплених територій, а й з сусідніх регіонів рф.