Прес-центр22 грудня 2021, 10:12

Активні парки – локації здорової України

Спорт, спорт, спорт…
Спорт тренує наше тіло.
Спорт зміцнює нашу волю.
Спорт продовжує нашу молодість.
Спорт дарує гарний настрій.
Останнім часом пріоритети захоплень як молоді, так і людей більш поважного віку, змістились до гаджетів та ноутбуків. Один натиск – і весь світ біля твоїх ніг! Але чарівним натиском, знаємо напевне, здоров’я як фізичного, так і духовного, не зміцниш, не збережеш. Тому не треба недооцінювати ролі фізичної активності, спорту в житті пересічної людини.
У межах програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна» триває реалізація проєкту «Активні парки – локації здорової України», який має на меті створення умов для фізичної активності громадян та популяризації здорового способу життя серед українців.
Зокрема, проєкт передбачає створення в українських містах локацій «активний парк» і «спортивний майданчик». 21 грудня 2021 року відбулася презентація спортивних об’єктів, побудованих у селищі Новоайдар. Разом з керівництвом Щастинського району та Новоайдарської селищної ради у цьому радісному заході прийняв участь голова Луганської обласної держадміністрації – керівник Луганської військово- цивільної адміністрації Сергій Гайдай. Крім спортмайданчику учасники події оцінили, як виглядають тепер локації «Активних парків», також оновлених за дорученням Президента України.
Завітайте до нашого парку! Спробуйте свої сили! Піклуйтесь особисто про своє здоров’я!