Прес-центр23 липня 2024, 12:07

Богданівський штаб на Дніпропетровщині: різноманітні заходи для відвідувачів ХАБУ

У Богданівському штабі на Дніпропетровщині продовжуються проводитися для відвідувачів хабу. Перший захід, організований громадською організацією "Аваліст", фахівцями Гірської міської військової адміністрації та фахівцем Луганської обласної служби зайнятості, був присвячений психологічному розвантаженню. Відвідувачі взяли участь у "Психологічній кав'ярні", де займалися психологічними та рухливими вправами, розмірковували про психологічне виснаження та способи його подолання, а також займалися арт-терапією за допомогою завареної кави. Цей захід допоміг учасникам саморозкритися, виразити свої емоції та наблизитися до власної гармонізації.

Другий захід був призначений для маленьких відвідувачів хабу та їхніх батьків. Це був квест "Божий дар, людська душа, диво – розпис Петриківський", який провели фахівці Гірської міської військової адміністрації, робітники Богданівської бібліотеки та фахівець Луганської обласної служби зайнятості. У дружній, веселій атмосфері кмітливі учасники змагалися у спритності, дізналися про Петриківський розпис, який внесений до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО від Дніпропетровської області, та навіть малювали петриківським розписом. Всі відвідувачі заходу отримали веселі емоції та задоволення від пригод.

 

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc

 

Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr