Прес-центр5 червня 2023, 11:06

Голова Щастинської районної державної адміністрації – начальник Щастинської районної військової адміністрації Тетяна Новикова прийняла участь у конференції в Дніпрі

«Ми маємо зробити усе, щоб одразу після деокупації приступити до роботи», - з такими словами Ірина Верещук віце-прем’єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України відкрила нараду щодо невідкладних дій зі стабілізації та реінтеграції Луганської та Донецької областей, що проходила 3 червня, в місті Дніпро.

У нараді під головуванням віце-прем’єр-міністра взяла участь голова Щастинської районної державної адміністрації – начальник Щастинської районної військової адміністрації Тетяна Новикова.

На засіданні обговорювали плани невідкладних дій зі стабілізації та реінтеграції Луганської та Донецької областей після звільнення захоплених територій цих регіонів, а також залучення міжнародної технічної допомоги для їх відновлення. Міністром доручено утворити координаційні ради та розробити детальні плани дій за напрямами: безпека, відновлення роботи органів державної влади, гуманітарне реагування, медичне реагування, відновлення інфраструктури, економіка, соціальний захист тощо.