Прес-центр6 серпня 2024, 13:08

мультимедійна платформа “UNITED 24”

Указом Президента України від 17 травня 2022 року No344/2022 «Про невідкладні заходи щодо об’єднання зусиль для підтримки України» з метою консолідації міжнародних зусиль, спрямованих на надання підтримки Україні в захисті незалежності, територіальної цілісності та суверенітету, а також у її повоєнному відновленні, задля підвищення рівня обізнаності міжнародної спільноти про події в Україні Кабінету Міністрів України було доручено забезпечити прискорення інтеграції України в міжнародний цифровий простір, у тому числі шляхом створення нової мультимедійної платформи, державного іномовлення «UNITED 24».

Згідно з Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2022 року No 747-р «Деякі питання мультимедійної платформи “UNITED 24”» ДП «ДІЯ» забезпечує створення та функціонування мультимедійної платформи “UNITED 24” (UNITED 24 MEDIA) (далі - мультимедійна платформа), зокрема закупівлю та створення відповідного фото-та відеоконтенту.

Так, державним підприємством «ДІЯ» у межах наданих законодавством повноважень створено мультимедійну платформу та забезпечується її функціонування шляхом створення та поширення за її допомогою фото-, відеоконтенту та цифрового контенту.

Мультимедійна платформа забезпечує інформування міжнародної спільноти про реальний стан безпекової ситуації та події в Україні, а також протидію російській пропаганді, популяризацію України у світі.

Основним засобом поширення інформації мультимедійної платформи є веб-сайт мультимедійної платформи – https://united24media.com