Прес-центр6 серпня 2024, 13:08

На початку серпня працівниці Богданівського штабу Гірської міської ВА разом із фахівцем Луганського обласного центру зайнятості організували та провели похід до парку відпочинку, розваг і спорту

На початку серпня працівниці Богданівського штабу Гірської міської ВА разом із фахівцем Луганського обласного центру зайнятості організували та провели похід до парку відпочинку, розваг і спорту. Розважальна програма включала різноманітні спортивні активності, ігри та пікнік на природі.

Окрім активного відпочинку на свіжому повітрі, діти також завітали в клуб, де на них чекала квест-кімната, лазертаг, ігрова кімната та майстер-клас із виготовлення слайму, що дозволило дітям розвивати свої навички, співпрацювати в команді та проявляти креативність.

Ці події зібрали понад 30 дітей, подарувавши всім незабутні враження, веселощі та активний відпочинок. Заходи, організовані Богданівським штабом та Луганським обласним центром зайнятості, отримали позитивні відгуки від батьків та дітей. «Ми дуже вдячні за таку підтримку», - сказала мати одного з учасників. «Це допомагає нашим дітям забути про стрес і насолоджуватися дитинством».

Окрім розважальних заходів, організатори також планують провести серію освітніх екскурсій та майстер-класів, які допоможуть дітям розвивати свої навички та знання.

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc

 

Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr