Прес-центр17 листопада 2021, 12:11

Перший Центр надання адміністративних послуг Дія відкрито у Станиці Луганській

У рамках реалізації Програми розвитку ООН з відновлення та розбудови миру, що фінансується Європейським Союзом, завершилися ремонтні роботи приміщення в смт. Станично-Луганське загальною площею 711 кв. м, де розпочав свою роботу новий сучасний ЦНАП. Він знаходиться на відстані 700 м від КПВВ «Станиця Луганська». І сталося це 16 листопада 2021 року. У відкритті Центру прийняли участь голова Щастинської райдержадміністрації Тетяна Новикова та голова районної ради Олена Коробка.
Тепер завдяки ЄС та ПРООН близько 22 тисяч жителів Станично-Луганської громади зможуть оформлювати необхідні послуги та документи у новому приміщенні ЦНАП.
Центр належить до мережі Центрів Дія. Мережа запровадила високоякісні стандарти надання послуг. Робота операторів Центру спрямована на клієнта: головне, щоб людині було зручно і просто розібратись в певному питанні, зрозуміти та швидко отримати необхідну інформацію чи довідку. Дія Центри функціонують як «єдине вікно», надаючи весь набір послуг необхідний громадянам. І все це лише за одне відвідування, що суттєво економить час.
На церемонії відкриття були присутні Голова представництва ЄС в Україні, посол Матті Маасікас, постійна представниця ПРООН в Україні Дафіна Ґерчева, Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, заступниця Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська та голова Луганської обласної держадміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.
Ремонт будівлі та оснащення Центру надання адміністративних послуг у Станиці Луганській на суму 500 000 доларів США здійснено ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Фотоматеріали надано редакцією газети «Время» смт. Станиця Луганська.