Прес-центр31 липня 2024, 14:07

Щотижнева апаратна онлайн-нарада спільно з начальниками військових адміністрацій Щастинського району та керівниками окремих структурних підрозділів райдержадміністрації

Сьогодні, 31 липня, під головуванням голови Щастинської райдержадміністрації Тетяни НОВИКОВОЇ за участю начальників військових адміністрацій Щастинського району Луганської області відбулась щотижнева апаратна онлайн – нарада, під час якої обговорили питання підготовки та проведення заходів з відзначення у 2024 році Дня пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України  Щастинського району.

Також керівники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про проведену роботу.

Про стан справ фінансового відділу Щастинської райдержадміністрації за підсумками І півріччя 2024 року поінформувала виконуюча обов’язки фінансового відділу Надія ЗІГАНШИНА, за її інформацією, за перше півріччя 2024 року серед зареєстрованих вхідних документів на контроль встановлено 189 документів. Крім того, на контролі перебувають документи за минулі роки (з термінами щорічно, щопіврічно, щоквартально та щомісячна звітність), зареєстровано 508 листів вхідної кореспонденції, вихідних листів 241.

Зареєстровано 2 бюджетних зобов’язань, 7 реєстрів бюджетних фінансових зобов’язань та проведено 7 платіжних доручень.

Заключено та опубліковано в електронній системі державних закупівель «Prozoro» 1 договір на придбання товарів та послуг.

Проводиться щомісячне фінансування видатків з районного бюджету відповідно до затверджених у районному бюджеті призначень. Проведено 11 розпоряджень про виділення коштів загального фонду місцевих бюджетів.

Подано в Управління державної казначейської служби України у Новоайдарському районі Луганської області 6 місячних звітів по бюджетній звітності, 2 квартальних звіти по фінансовій та бюджетній звітності, 2ва консолідовані звіти по фінансовій та бюджетній звітності.

Подано у Головне управління державної податкової служби Луганської області Новоайдарського ДПІ - 2 квартальних звіти по об’єднаній звітності  ПДФО та ЄСВ (які включають в себе 18 підзвітів).

Наталя ЛІСОВЕЦЬ керівник Координаційної центру допомоги внутрішньо переміщених осіб Щастинського району Луганської області доповіла про роботу ХАБІВ за І півріччя 2024 року, та повідомила про наступне: що в  Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в м., Кропивницький зареєстровано  2012 -  ВПО в базі на отримання гуманітарної допомоги, щомісяця постіно звертається в середньому 1600 осіб. За піп року  було сформовано – 7198, видано -  7 110 продуктових наборів, видавалися дитячи памперси та вживаний одяг.

Були надані консультацій із загальних питань в тому числі за телефоном - 269, юридичних консультацій -  15, з питань зайнятості надається інформація в інтернет ресурсах, послуг ЦНАП - 112, культурних послуг - 846, медичних послуг, які надаються медичним працівником та лікарем-терапевтом- 996, масажних послуг - 376, консультацій пенсійного фонду – 22.

 

Також протягом 2024 року були розроблені проекти ще на отримання 2-х грантів:

 1. Проект «Безпека мешканців – безпека громади!» - облаштування укриття.

 2. Проект  «Єднання громади – шлях до ПЕРЕМОГИ!» - це створення комфортних умов для дітей для самореалізації, навчання та відпочинку.

За результатами наради спільно з начальниками військових адміністрацій Щастинського району та керівниками окремих структурних підрозділів райдержадміністрації визначені шляхи подальшої роботи у відповідних напрямках.