Прес-центр15 липня 2024, 06:07

Стартує перший грантовий конкурс «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії»

Його оголосили Український молодіжний фонд у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через німецький державний банк розвитку KfW.

Грант націлений на всіх українських роботодавців, які готові працевлаштувати випускників професійно-технічних навчальних закладів без досвіду роботи. Загалом очікується допомогти від 10 до 50 роботодавцям.

Ними можуть стати як юридичні особи (незалежно від організаційно-правової форми, форми власності та підпорядкування), так і фізичні особи-підприємці.

Пропонований грантовий конкурс орієнтований на українську молодь від 16 до 21 років, яка зацікавлена у здобутті першого офіційного працевлаштування за спеціальністю без досвіду роботи.

Завдяки гранту передбачається працевлаштування молодих людей, менторська підтримка із можливістю продовження роботи на підприємстві, в установі, компанії, залучення до корпоративної культури і підвищення рівня економічної самостійності молоді.

Кінцева дата подачі заявок – 7 серпня 2024 року.

Деталі конкурсу за посиланням: https://uyf.gov.ua/programs/kariernyi-start