Прес-центр22 грудня 2021, 10:12

Свято енергетиків України

Луганська теплова електростанція (колишня Ворошиловградська ДРЕС) — розташована у місті Щастя поблизу Луганська. Станція має в своєму активі шість діючих та два законсервовані енергоблоки, що вичерпали свої проектні ресурси. Була однією з перших потужних станцій СРСР в системі «Донбасенерго» (із історії підприємства).
Сучасна назва підприємства - ТОВ «ДТЕК Луганська ТЕС». Її очолює досвідчений керівник Борис Сафонов. Саме туди завітали сьогодні, 22 грудня, голова Щастинської районної державної адміністрації Тетяна Новикова та голова Щастинської районної ради Олена Коробка разом з першим заступником голови Луганської обласної державної адміністрації Олексієм Смирновим. А привід для цього – професійне свято енергетиків України. Керівництво району висловило свої щирі вітальні слова колективу підприємства та зазначило, що саме від їх професійності та сумлінності залежить безперебійна робота економічної та соціальної сфери, робота зв’язку та транспорту. Саме ці люди перетворюють електричну енергію на енергію добробуту у кожній оселі.
Не менш зворушливою стала зустріч і у Щастинському РЕМ ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання", що знаходиться у селищі Новоайдар. І знову лунали слова вітання та подяки.