Прес-центр27 квітня 2023, 12:04

ТРИВАЄ ПЛАНОВА РОБОТА З ПИТАНЬ ПОГАШЕННЯ ЗАБОРГОВАННОСТІ З ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ!

ТРИВАЄ ПЛАНОВА РОБОТА З ПИТАНЬ ПОГАШЕННЯ ЗАБОРГОВАННОСТІ З ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ!
26 квітня 2023 року під головуванням першого заступника голови Щастинської РДА-РВА відбулось чергове онлайн-засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат в режимі ZOOM-конференції.
На засідання комісії були запрошені члени комісії, начальник Новоайдарської ВА Ігор Шопін,начальник відділу освіти,культури, молоді та спорту Щастинської МВА Яна Морозова та генеральний директор Комунального неприбуткового підприємства «Новоайдарська багатопрофільна лікарня» Дмитро Гречишкін, представник пенсійного фонду України в Луганській області.
Олександ Перов довів до відома інформацію про стан існуючої заборгованості перед працівниками КНП «Новоайдарська багатопрофільна лікарня» Новоайдарської селищної ради за період з початку ведення бойових дій в Україні та тимчасової окупації територій Луганської області.
У ході комісії доповідачами були окреслені варіанти вирішення питання щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати та сум єдиного соціального внеску та намічені шляхи подальшої роботи в цьому напрямку.