Прес-центр24 cічня 2022, 10:01

У рамках програми Президента України "Велике будівництво"

Реконструкція приймального відділення Роменської ЦРЛ, що на Сумщині, завершена. Відтепер лікарі можуть діагностувати складні захворювання на ранніх етапах та робити всі необхідні аналізи для точних результатів безпосередньо в оновленому медзакладі.
У лікарні не лише зробили перепланування, а й встановили новітнє обладнання, з-поміж якого і сучасний апарат ультразвукової діагностики, закуплений за кошти субвенції з держбюджету вартістю 1,9 млн грн.
Також майже готове до відкриття й відремонтоване хірургічне відділення лікарні. Тут дорослі та діти зможуть цілодобово отримувати планову та ургентну хірургічну допомогу.
Спеціально для маломобільних груп населення у закладі вимостили на підлозі смугу з «тактильної плитки» – для кращого орієнтування. Адже на сьогодні створення безбар'єрного середовища для пацієнтів є одним із пріоритетних принципів роботи всієї медичної системи.
Реконструкція Роменської ЦРЛ здійснена у рамках програми Президента України Велике будівництво. Загальна вартість ремонтних робіт об’єкта – понад 6 млн грн.