Прес-центр17 квітня 2023, 13:04

Управління соціального захисту населення Щастинської районної державної адміністрації Луганської області повністю відновило свою роботу щодо надання послуг соціально вразливим верствам населення, внутрішньо переміщеним особам в Кропивницькому

Управління соціального захисту населення Щастинської районної державної адміністрації Луганської області повністю відновило свою роботу щодо надання послуг соціально вразливим верствам населення, внутрішньо переміщеним особам, які потребують отримання соціальних допомог, пільг, тощо в частині надання роз’яснень, консультацій, рекомендацій, також перегляд та опрацювання баз ВПО, АСОПД, ЄІСС, ЦБІ.
Щастинською районною державною адміністрацією та УСЗН Щастинської РДА проведено п'ять засідань комісії щодо розгляду заяв членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення, щодо проведення перерахунків в зв'язку із зміною складових формули, за якою розраховується грошова компенсація та зі зміною показників опосередкованої вартості спорудження житла.
В зв'язку зі змінами внесеними до постанови Кабінету Міністрів України № 280 від 18.04.2018 постановою КМУ№ 263 від 24.03.2023 Управлінням проведено роз'яснювальну роботу 22 заявникам щодо можливості звернутися за місцем перебування на обліку в базі даних як внутрішньо переміщена особа за виплатою грошової компенсації.
В свою чергу проводиться робота інформаційної компанії серед внутрішньо переміщених осіб щодо неприпустимості зловживання статусом ВПО (залишення території України, повернення на постійне місце проживання тощо).
- працівники управління приймають участь в Координаційному центрі допомоги ВПО Луганської області в Кіровоградській області, де щодня видаються продуктові набори, предмети одягу та гігієни, надають консультації з різних питань.
УСЗН Щастинської РДА на теперішній час знаходиться в Кіровоградській області, м. Кропивницький, вул. Чарльза Дарвіна, 25.
Телефон для звернень: 0667844612.
Електрона адреса: utszn_naydar@ukr.net