Прес-центр14 лютого 2024, 12:02

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Наталія Романенко перевірила роботу Координаційного центру допомоги ВПО з Луганщини у Сумській області, яким опікується Щастинська районна державна адміністрація

12.02.2024р. Заступник голови Луганської облдержадміністрації Наталія Романенко перевірила роботу Координаційного центру допомоги ВПО з Луганщини у Сумській області, яким опікується Щастинська районна державна адміністрація. На обліку перебуває 810 ВПО з Луганщини.

Голова робочої групи по роботі Координаційного центру ознайомив заступника голови із поточною роботою центру, видами послуг, які щодня тут отримують ВПО, про налагоджену співпрацю із міжнародними благодійними фондами та організаціями, культурними послугами , тощо.

Наталія Романенко поспілкувалась зі співробітниками хабу та відвідувачами про найбільш проблемні питання, які будуть вирішуватись за допомоги обласної влади.

Нагадаємо, хаб знаходиться за адресою: м. Суми, вулиця Магістратська 29, каб. №2

Графік роботи: з 10 до 15 години з понеділка по п’ятницю, видача допомоги з 10 до 14, контактний номер телефону: 063 551 35 11.