Прес-центр17 листопада 2023, 09:11

Артем Лисогор привітав телевізійників з Луганщини із професійним святом

У День працівників радіо, телебачення та зв'язку начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор відвідав філію АТ «НСТУ» «Регіональна дирекція UA:Донбас», яка наразі релокована до Дніпра.

Оператор «Суспільного» Олександр Буряк відзначений Почесною грамотою Луганської облдержадміністрації.

Сашко з нині окупованого Лисичанська. Після повномасштабного вторгнення російської федерації переїхав до Дніпра, де продовжує працювати за фахом.

Він із телевізійників, які задля вдалого сюжету готові ризикнути найдорожчим – життям. Олександр їздить на лінію розмежування для висвітлення ситуації в прилеглих населених пунктах, знімає про життя на деокупованих територіях, а також документує
ситуацію після ворожих обстрілів.

У складі творчо-знімальної групи він робить важливий для аудиторії Луганської області контент, спецпроєкти, інтерв'ю з видатними жителями області, в тому числі з волонтерами, військовими, переселенцями.

Також знаком пошани «Захиснику Луганщини» нагороджено колишнього продюсера Регіональної дирекції UA:Донбас Олександра Марченка, який віднедавна боронить державу у лавах Збройних Сил України.

Наразі Олександр знаходиться у госпіталі після поранення та отримає свою нагороду після одужання.

«Вдячний за щире, відверте і безкомпромісне висвітлення життя нашої області. Ви тримаєте Луганщину в українському вирі подій», - зазначив Артем Лисогор, вітаючи телевізійників.