Прес-центр31 серпня 2023, 14:08

Голова Щастинської РДА Тетяна Новикова прийняла участь у онлайн-нараді звітування начальників військових адміністрацій населених пунктів Щастинського району перед головою Луганської ОДА Артемом Лисогором

31.08.2023 під головуванням заступника голови Луганської облдержадміністрації Катерини Безгинської за участю голови Щастиснької РДА-РВА Тетяни Новикової відбулись онлайн-наради за підсумками звітування начальників військових адміністрацій населених пунктів Щастинського району 17-18 серпня 2023 року перед головою Луганської ОДА Артемом Лисогором.
Під час наради були розглянути питання організації надання послуг у сфері освіти, налагодження навчальних процесів. Впорядкування трудових відносин та оплати праці.
Питання організації надання послуг у сфері охорони здоров’я. Відновлення роботи закладів охорони здоров’я. Медичні послуги на хабах. Збереження та нарощування кадрового потенціалу.
Також питання організації надання послуг у сфері соціального захисту населення. Відновлення роботи центрів надання соціальних послуг та надання соціальних послуг на хабах.
Робота служб у справах дітей щодо ведення обліку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Робота з ДБСТ та прийомними сім’ями.
Питання з організації діловодства, оформлення документів відповідно до номенклатури і норм діловодства, формування архівних справ.
Також питання реалізація державної політики у сфері культури, збереженні культурної спадщини, виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».