Прес-центр23 серпня 2023, 15:08

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «МОЛОДІЖНА ОРГАНІЗАЦІЯ «МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ» працює задля розвитку молодіжної політики та захисту культурних, освітніх, духовних та соціальних прав українців майже три роки.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
«МОЛОДІЖНА ОРГАНІЗАЦІЯ «МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ»
працює задля розвитку молодіжної політики та захисту культурних, освітніх, духовних та соціальних прав українців майже три роки.
Нещодавно, представники Організації взяли участь у програмі «Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття», що впроваджується громадською організацією «Стан» у партнерстві з альянсом за права, рівність та міжнародну солідарність «ActionAid» за підтримки Disasters Emergency Committee (DEC).
Після ознайомчих візитів та тренінгових занять у рамках програми, представники Організації розробили власний проєкт - проведення Онлайн форуму «Деколонізація Луганщини. Відбудова, ресурси та можливості», який отримав підтримку та фінансування від ГО «Стан».
На сьогодні розроблено та затверджено Стратегію першочергових дій щодо процесів деколонізації Луганщини під час повоєнної відбудови.
Чинну редакцію Стратегії розміщено за посиланням: https://u.vis.fyi/strategy. Ця редакція не є кінцевою та може бути доповнена чи іншим чином видозмінена після обговорень з громадськістю у соціальних мережах тощо.