Прес-центр15 листопада 2023, 11:11

Координаційний центр допомоги ВПО з Луганської області в Одеській області за минулий тижень видали 503 продуктових набори

Координаційний центр допомоги ВПО з Луганської області в Одеській області, надає інформацію, за період з 06.10.2023 по 10.11.2023р.р. включно видали 503 продуктових набори.
Зареєстровано в гугл – формі 12 нових осіб.
Також протягом тижня сформовано 500 продуктових наборів на видачу.
Щодня в телефонному режимі, надається консультація з юридичних питань працівником управління з питань нормативно - правової роботи та децентралізації Луганської обласної державної адміністрації - Луганської обласної військової адміністрації.
Понеділок – середа щотижня з 10.00 по 14.00 в Хабі працює юрист .
За тиждень отримали юридичну допомогу – 3 особи.
Понеділок - працює фахівець Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, за тиждень отримали консультацію – 11 осіб з числа ВПО.
Вівторок - п’ятниця працюють представники Лисичанського та Сєверодонецького центру зайнятості.
За тиждень отримали консультацію – 15 осіб.
Надає адміністративні послуги ЦНАП Лисичанської територіальної громади
За тиждень отримали послугу – 1 особа.
Четвер - П’ятниця працюють психологи (Міжнародна організація IRC, БФ «Право на захист», Міжнародна організація з міграції МОМ, Міжнародний медичний корпус) за тиждень консультацію отримали –15 осіб.
П’ятниця - веде прийом сімейний лікар, юристи
- сімейний лікар - 10 осіб отримала консультацію, та ліки.
- 28 осіб отримали консультацію юриста (IRС )., БФ «Право на захист».
Продовжується робота з представниками Норвезької ради у справах біженців в Україні, з питання безкоштовного поселення ВПО у готелі на 5 діб з харчуванням.
Також співпрацюємо з представниками Одеського національного економічного університету щодо поселення ВПО з Луганської області у гуртожитку університету за 1200 грн. в місяць (койко-місце).