Прес-центр1 лютого 2022, 12:02

Міжнародна туристична виставка - UITT - «Україна - Подорожі та Туризм»

23-25 березня 2022 року на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Україна) відбудеться 27-а Міжнародна туристична виставка - UITT - «Україна - Подорожі та Туризм», організатором якої є виставкова компанія «Прем’єр Експо» (Україна) та HYVE Group Plc. (Великобританія).
Цього року в UITT планується участь понад 200 туристичних компаній, туроператорів, національних і місцевих туристичних асоціацій та організацій, готелів, транспортних агенцій, страхових компаній, представництв близько 20 країн світу.
UITT є найбільшою туристичною подією сезону весна-літо в Україні, і є ефективним інструментом популяризації України як туристичного напрямку в цілому, та її окремих регіонів на національному та міжнародному рівнях.
Україна багата не лише природними ресурсами, але й неповторним місцевим колоритом, особливою атмосферою гостинності та локальною кухнею. З метою більш масштабної та ефективної популяризації гостинної України як привабливого туристичного напрямку в рамках виставки UITT компанія «Прем’єр Експо» та Національна туристична організація України продовжують організовувати експозицію України та представляють стенди міст та регіонів України в єдиній експозиції UKRAINIAN HOSPITALITY DAYS (Дні гостинності України).
Участь у спеціальній експозиції Ukrainian Hospitality Days надає можливість всім містам та регіонам представити весь спектр атмосфери гостинності свого краю як для українського туриста, так і для іноземних гостей.
Учасниками експозиції Ukrainian Hospitality Days є готелі, локальна кухня, гастрономічні сувеніри, ресторани з власною неповторною атмосферою, кав’ярні, броварні, виноробні та органічні господарства, особливі місцеві заклади розваг тощо.
Відвідувачі експозиції - гіди та туроператори, які формують туристичні маршрути, приймають рішення про включення Вашого краю в цілому, та окремих локальних ресторанів, готелів, ферм, закладів розваг тощо до туристичного маршруту для подальшого стабільного забезпечення Вашого регіону / закладу групами туристів.